English

Verkopen in vijf stappen met Van Triest Makelaardij
— Snel en betrouwbaar.

 1. De kennismaking

  De kennismaking vindt over het algemeen plaats in de te verkopen woning. Met de makelaar loopt u samen door de woning. De makelaar wijst u op eventuele aanpassingen of geeft stylingtips om de woning zo perfect mogelijk te presenteren voor de verkoop. Voor het verkopen van een huis maken we ook gebruik van stylingbureaus of helpen we u met de juiste styling. Daarna zal de makelaar; in afstemming met de markt, uw eigen wensen, en de verkoopstrategie, een verkoopprijs vaststellen.

 2. Promotie en bezichtigingen

  Als u besluit met Van Triest makelaardij in zee te gaan zorgen wij voor de juiste promotie. Allereerst sturen we een vooraanbieding naar makelaars en potentiële kopers. Vervolgens wordt er een passende en wervende tekst gemaakt. Als het nodig is, maken we de woning verkoop klaar. Wat maakt juist uw huis uniek? Daar zijn we naar op zoek. We gebruiken uw ‘Unique Selling Points’ en lichten deze extra uit. Ook wordt er een digitale brochure opgemaakt. We delen de woning via sociale media kanalen.

  Vervolgens zijn de bezichtigingen. We clusteren de bezichtigingen, maar zorgen ervoor dat iedere koper ook even alleen met de makelaar in de woning staat om vragen te kunnen stellen.

 3. Biedingsproces

  Op een gegeven moment komen, afhankelijk van de gekozen strategie en de vraag naar de woning, de voorstellen binnen. Alle voorstellen zullen met u overlegd worden. De voor- en nadelen van de voorstellen worden door ons aan u uitgelegd, zodat u de juiste keuze kunt maken.

 4. Koopcontract

  Bij de notaris wordt het koopcontract opgemaakt. We controleren voor u het koopcontract en zullen bij de notaris aanwezig zijn om te zorgen dat alles goed verloopt en na te onderhandelen als dat nodig is.

 5. Inspectie en leveringsakte

  Voordat u bij de notaris de sleutels overdraagt loopt u met de kopers en ons nog door het huis. De makelaar neemt de meterstanden op en inspecteert de woning zodat deze in de juiste staat opgeleverd wordt. Bij de notaris is het dan zover: u ontvangt de koopsom en de sleutels gaan naar de nieuwe eigenaar. Champagne!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Of u nu onroerend goed wilt kopen, verkopen of verhuren, bij ons bent u aan het juiste adres.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook onze huurwoningen