VERKOOP

1.DE KENNISMAKING

De kennismaking vindt over het algemeen plaats in de te verkopen woning. Met de makelaar loopt u samen door de woning. De makelaar wijst u  op eventuele aanpassingen of geeft stylingtips om de woning zo perfect mogelijk te presenteren voor de verkoop. Voor het verkopen van een huis maken we ook gebruik van stylingbureaus of helpen we  u met de juiste styling.  Daarna zal de makelaar; in afstemming met de markt, uw eigen wensen, en de verkoopstrategie, een verkoopprijs vaststellen.

2.PROMOTIE EN BEZICHTIGINGEN

Als u besluit met Van Triest makelaardij in zee te gaan zorgen wij voor de juiste promotie. Allereerst sturen we een vooraanbieding naar makelaars en potentiële kopers. Vervolgens wordt er een passende en wervende tekst gemaakt. Als het nodig is, maken we de woning verkoop klaar.  Wat maakt juist uw huis uniek? Daar zijn we naar op zoek. We gebruiken uw ‘Unique Selling Points’ en lichten deze extra uit.  Ook wordt er een digitale brochure opgemaakt. We delen de woning via sociale media kanalen.

Vervolgens zijn de bezichtigingen. We clusteren de bezichtigingen, maar zorgen ervoor dat iedere koper ook even alleen met de makelaar in de woning staat om vragen te kunnen stellen.

3.BIEDINGSPROCES

Op een gegeven moment komen, afhankelijk van de gekozen strategie en de vraag naar de woning, de voorstellen binnen. Alle voorstellen zullen met u overlegd worden. De voor- en nadelen van de voorstellen worden door ons aan u uitgelegd, zodat u de juiste keuze kunt maken. 

4. KOOPCONTRACT

Bij de notaris wordt het koopcontract opgemaakt. We controleren voor u het koopcontract en zullen bij de notaris aanwezig zijn om te zorgen dat alles goed verloopt en na te onderhandelen als dat nodig is.

5. INSPECTIE EN LEVERINGSAKTE

Voordat u bij de notaris de sleutels overdraagt loopt u met de kopers en ons nog door het huis. De makelaar neemt de meterstanden op en inspecteert de woning zodat deze in de juiste staat opgeleverd wordt. Bij de notaris is het dan zover: u ontvangt de koopsom en de sleutels gaan naar de nieuwe eigenaar. Champagne!

RECENT VERKOCHT

KOOP

Oosterpark,
AMSTERDAM

KOOP

Jan Boter en Broodstraat, A.DAM

KOOP

Middenweg,
AMSTERDAM

ROB

Rob is geboren in een voormalig Amsterdams kraakpand, als tweede zoon in een ondernemersfamilie. Al heel jong wist Rob dat hij het vastgoed in wilde. Op zijn veertiende liep hij mee in het vastgoedbedrijf van zijn oudoom. Een aantal jaren heeft hij in de sales gewerkt, erg handig in dit vak. In 2015 kwam hij bij Peter Bruin Makelaardij terecht. Na vijf leerzame jaren is hij naar Eerlijk WOZ gegaan. In 2020 besloot hij voor zichzelf te beginnen niet lang daarna kwam hij oud Peter Bruin collega Claire tegen, de samenwerking was snel beklonken.

CLAIRE

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is zij goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaringen bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis op meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

CARMEN

Carmen IJpma (1993) opgegroeid in De Kop van Noord-Holland. Na gewerkt te hebben bij een grote vastgoedfirma, heeft zij de keuze gemaakt om per maart 2022 te beginnen bij Van Triest Real Estate Network. Carmen is verantwoordelijk voor het constant optimaliseren en digitaliseren van de processen binnen het bedrijf, daarnaast vervult zij een makelaarsfunctie en is Carmen verantwoordelijk voor alle Social Media. Haar streven is om een constante balans te vinden tussen de recente ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en het persoonlijke contact tussen kandidaten en opdrachtgevers te behouden.

HEEFT U INTERESSE?

Of u nu onroerend goed wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

13 + 5 =