Vastgoedoplossingen

Woont u in een groot pand? Is het inmiddels misschien wel te groot voor u?

Vaak is het lastig zo’n pand te verkopen aan een particuliere eigenaar. Misschien wordt u ook vaak benaderd door vastgoedontwikkelaars. Maar hoe weet u nu welke ontwikkelaar u het best kunt kiezen? En waar gaat u wonen na de verkoop?

OPLOSSING OP MAAT

Wij bieden u een op maat gemaakte vastgoedoplossing. Met drie voordelen.

  1. We kunnen via ons netwerk van ontwikkelaars, beleggers en pensioenfondsen de beste prijs voor u realiseren.
  2. Uw eigen woonoplossing. Verder is het voor ons ook van belang dat u als eigenaar goed terechtkomt. Zo helpen we u met de aankoop van een voor u geschikte doorstroomwoning.
  3. Zorgeloos proces. We nemen de juridische en financiële rompslomp over die komt kijken bij de verkoop van een groot pand. We hebben een aantal notarissen, hypotheekadviseurs, juristen en aannemers waar we u aan kunnen koppelen, zodat u een zorgeloos het proces kunt doorlopen.

Voor de verkoop van (gedeeltelijk) verhuurd vastgoed mag u ons ook altijd bellen.

ROB

Rob is geboren in een voormalig Amsterdams kraakpand, als tweede zoon in een ondernemersfamilie. Al heel jong wist Rob dat hij het vastgoed in wilde. Op zijn veertiende liep hij mee in het vastgoedbedrijf van zijn oudoom. Een aantal jaren heeft hij in de sales gewerkt, erg handig in dit vak. In 2015 kwam hij bij Peter Bruin Makelaardij terecht. Na vijf leerzame jaren is hij naar Eerlijk WOZ gegaan. In 2020 besloot hij voor zichzelf te beginnen niet lang daarna kwam hij oud Peter Bruin collega Claire tegen, de samenwerking was snel beklonken.

CLAIRE

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is zij goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaringen bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis op meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

CARMEN

Carmen IJpma (1993) opgegroeid in De Kop van Noord-Holland. Na gewerkt te hebben bij een grote vastgoedfirma, heeft zij de keuze gemaakt om per maart 2022 te beginnen bij Van Triest Real Estate Network. Carmen is verantwoordelijk voor het constant optimaliseren en digitaliseren van de processen binnen het bedrijf, daarnaast vervult zij een makelaarsfunctie en is Carmen verantwoordelijk voor alle Social Media. Haar streven is om een constante balans te vinden tussen de recente ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en het persoonlijke contact tussen kandidaten en opdrachtgevers te behouden.

HEEFT U INTERESSE?

Of u nu onroerend goed wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

6 + 1 =