KOOP

Voor kopers is het niet makkelijk in de huidige woningmarkt. Daarbij: de aankoop van een huis is misschien wel de duurste aankoop die u ooit gaat doen.
Wij begeleiden u deskundig en op een persoonlijke integere manier door het gehele proces. We doen goed prijsonderzoek en zullen het u ook vertellen wanneer een huis te duur is.

Het aankoopproces in 6 stappen.

1. Intake

Bij de intake bespreken we uw woonwensen. Onze makelaar stelt u een aantal vragen om goed te begrijpen wat u wilt en kunt. Daar kan ik in het zoekproces rekening mee houden.

2. Zoeken

U krijgt van ons dagelijks de woningen toegestuurd die aan uw zoekprofiel voldoen. Zodra u een afspraak wilt maken kunt u dit doorgeven. Ons kantoor plant dan een afspraak voor u in. 

3. Bezichtiging

Tijdens de bezichtiging kunt in alle rust rondkijken. De makelaar zal met professionele blik beoordelen of de woning een goede koop voor u is.

4. Onderzoek en onderhandeling

Zodra de stukken ontvangen zijn en gecontroleerd door ons kantoor neemt ons de makelaar contact met u op over eventueel extra onderzoek naar aanleiding van de stukken. We spreken de voor- en nadelen van de woning door. Zodra u aangeeft de woning graag te willen kopen doen we aanvullend onderzoek naar de vierkante meter prijzen van vergelijkbare verkochte woningen en de maximale prijs die de woning waard is, zodat u niet overbiedt.

Met een vooraf met u nauwkeurig doorgenomen onderhandelingsstrategie gaan we voor u aan de slag. In de bieding nemen we zo nodig een bouwkundige keuring, financieringsvoorbehoud of andere zaken op. Zodra uw bod geaccepteerd is zoeken we een goede notaris voor u uit en ook hierbij krijgt u weer de mogelijkheid uw eigen afwegingen te maken.

5. Koopcontract

Bij de intake bespreken we uw woonwensen. Onze makelaar stelt u een aantal vragen om goed te begrijpen wat u wilt en kunt. Daar kan ik in het zoekproces rekening mee houden.

6. Inspectie en leveringsakte

U krijgt van ons dagelijks de woningen toegestuurd die aan uw zoekprofiel voldoen. Zodra u een afspraak wilt maken kunt u dit doorgeven. Ons kantoor plant dan een afspraak voor u in. 

KOOP

Tweede Helmersstraat Amsterdam

KOOP

Jasykoffstraat,
ZAANDAM

KOOP

kerklaan,
Zunderdorp

ROB

Rob is geboren in een voormalig Amsterdams kraakpand, als tweede zoon in een ondernemersfamilie. Al heel jong wist Rob dat hij het vastgoed in wilde. Op zijn veertiende liep hij mee in het vastgoedbedrijf van zijn oudoom. Een aantal jaren heeft hij in de sales gewerkt, erg handig in dit vak. In 2015 kwam hij bij Peter Bruin Makelaardij terecht. Na vijf leerzame jaren is hij naar Eerlijk WOZ gegaan. In 2020 besloot hij voor zichzelf te beginnen niet lang daarna kwam hij oud Peter Bruin collega Claire tegen, de samenwerking was snel beklonken.

CLAIRE

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is zij goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaringen bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis op meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

CARMEN

Carmen IJpma (1993) opgegroeid in De Kop van Noord-Holland. Na gewerkt te hebben bij een grote vastgoedfirma, heeft zij de keuze gemaakt om per maart 2022 te beginnen bij Van Triest Real Estate Network. Carmen is verantwoordelijk voor het constant optimaliseren en digitaliseren van de processen binnen het bedrijf, daarnaast vervult zij een makelaarsfunctie en is Carmen verantwoordelijk voor alle Social Media. Haar streven is om een constante balans te vinden tussen de recente ontwikkelingen op het gebied van digitaliseren en het persoonlijke contact tussen kandidaten en opdrachtgevers te behouden.

HEEFT U INTERESSE?

Of u nu onroerend goed wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

5 + 7 =