HEEFT U INTERESSE?

Of u nu onroerend goed wilt kopen of verkopen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

4 + 4 =

ROB

Rob is geboren in een voormalig Amsterdams kraakpand, als tweede zoon in een ondernemersfamilie. Al heel jong wist Rob dat hij het vastgoed in wilde. Op zijn veertiende liep hij mee in het vastgoedbedrijf van zijn oudoom. Een aantal jaar heeft hij in de sales gewerkt, hij was erg handig in dit vak. In 2015 kwam hij bij Peter Bruin Makelaardij terecht. Na vijf leerzame jaren is hij naar Eerlijke WOZ gegaan. In 2020 besloot hij voor zichzelf te beginnen en niet lang daarna kwam hij oud-collega van Peter Bruin Claire tegen, de samenwerking was snel beklonken.

CLAIRE

Van Triest Real Estate Network is mede opgericht door Claire von Stralendorff. Als geboren Amsterdamse weet Claire maar al te goed wat de stad te bieden heeft en is ze goed op de hoogte van het reilen en zeilen van de vastgoedmarkt. Door haar jarenlange ervaring bij verschillende vastgoedkantoren en haar interesse in de vastgoedbranche heeft Claire haar kennis van meerdere aspecten van de markt ontwikkeld.

CARMEN

Carmen IJpma is opgegroeid in De Kop van Noord-Holland. Na gewerkt te hebben bij een grote vastgoedfirma heeft ze de keuze gemaakt om per maart 2022 te beginnen bij Van Triest Real Estate Network. Carmen is verantwoordelijk voor het constant optimaliseren en digitaliseren van de processen binnen het bedrijf. Daarnaast vervult ze een makelaarsfunctie en is Carmen verantwoordelijk voor alle Social Media. Haar streven is om een constante balans te vinden tussen de recente ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en het persoonlijke contact tussen kandidaten en opdrachtgevers te behouden.

A A R T

Aart is verantwoordelijk voor de vastgoedacquisitie. Na jaren in de verkoop te hebben gewerkt besloot hij om het avontuur aan te gaan met zijn broer Rob en Claire. Verkoop is voor Aart een kwestie van goed luisteren en de juiste vragen stellen om de behoeften van de klant te kunnen doorgronden. Met humor en een open blik treedt Aart de wereld tegemoet. Als geboren en getogen Amsterdammer wil hij nog wel eens een blokje omfietsen om wat creaties van zijn favoriete architect Berlage te bewonderen.

BRIAN

Brian de Leeuwe is opgegroeid in Naarden. Vader van twee kinderen. Na twee makelaarskantoren gehad te hebben is hij na wat omzwervingen weer enthousiast geworden door de fijne mooie ambitie van VanTriest Real Estate Network. Brian is sterk in het chasen van pareltjes qua huurwoningen en koopwoningen voor zijn nationale en internationale klanten. Het aan de hand mee nemen is iets wat hij erg belangrijk vindt. Brian geeft zijn klanten een fijn en vertrouwd gevoel bij een belangrijke stap in hun leven. Zoeken, bieden en organiseren is wat hij doet. Hij denkt niet pandgericht maar klantgericht.

HANNAH

Hannah Molenbeek is geboren in Amsterdam en heeft hier haar hele leven gewoond. Als rasechte Amsterdammer kent ze de stad op haar duimpje. Hannah is enthousiast en gedreven en doet haar werk altijd met een glimlach. Op haar scooter rijdt ze de hele stad door om samen met u uw toekomstige appartement te bezichtigen. Naast haar werkzaamheden als assistent-makelaar studeert ze rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam.

SOPHIA

Sophia Chakiri is naast assistent-makelaar ook onze social media-manager. Sophia is opgegroeid in Amsterdam en woont nu in Oud-Zuid. In haar vrije tijd houdt ze van tekenen, terrassen en gezelligheid met vrienden en familie. Ze is heel leergierig en sociaal. Ze steekt graag veel energie in mensen om wie ze geeft en is daarom ook helemaal content op haar werkplek met de leukste collega’s. Sophia studeert naast haar werk bij Real Estate Network, Psychobiologie aan de Universiteit van Amsterdam

Y A R A

Yara is sinds mei 2022 werkzaam als assistent-makelaar bij Van Triest Real Estate Network. Yara heeft een brede interesse en naast haar werkzaamheden bij Van Triest R.E.N. is ze op dit moment ook bezig met een studie Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. Yara woont zelf in Oud-Zuid en is opgegroeid bij de Amstel. Ze brengt haar vrije tijd graag door op het hockeyveld of met vrienden en familie.